God sovesofa

Her findes de bedste sovesofaer

Recast sovesofa

Forhandler:

(Pris)

Vi anbefaler:

Fragtomkostninger:

Leveringstid:

Mulighed for afhentning:

Mulighed for finansiering:

Farvevarianter:

Billigst:

Returret:


bedre nætter

(5.295 kr.)

Gratis

2-8 dage

Nej

3

30 dage

Billigste forhandler


ILVA

(6.690 kr.)


Fra 349 kr.

Efter aftale

2

14 dage


IDEmøbler

(6.690 kr.)


Fra 349 kr.

Efter aftale

2

14 dage

Recast sovesofa – Danskproduceret 2 personers sovesofa i højeste kvalitetGod sovesofa

Til en overkommelig pris får du en 2 personers sovesofa i allerhøjeste kvalitet. Denne sovesofa passer ind i de fleste danske hjem, da den er simpel og stilren.

Recast sovesofaen

Her kan du læse mere om denne dansk designet sovesofa. Danske Innovation Living har siden 1971 produceret møbler i Danmark, og det er også dem der står bag denne model. En sovesofa af denne kvalitet og design kan sagtens bruges som sofa i stuen, da den er komfortabel at sidde i og derfor er på niveau med meget dyrere designer sofaer. Når denne sovesofa foldes ud, er den også meget behagelig at sove på. Det er den fordi sovesofaen er udstyret med den type fjedre der kaldes pocket-fjedre, som også de dyre luksussenge på markedet er installeret med.

Den såkaldte pocket-fjeder er svejset individuelt ind i en pose af nålefilt. Dette sikrer kroppen den rette støtte, da alle fjedre arbejder individuelt. Kroppen vil få præcis den støtte den har brug for uanset hvilken position du vælger at ligge i, fordi fjedrene er delt i forskellige komfortzoner.

Recast sovesofaRecast sovesofa

Når sovesofaen er foldet ud syner den således →

En af de mange fordele ved denne sovesofa er, at den har et smart opbevaringsrum under madrassen, som giver mulighed for yderligere opbevaring. Bor du i en lille lejlighed, hvor pladsen er trang, vil det være en fordel som kan give lidt ekstra plads. Sovesofaen måler 140×200 når den foldes ud som en dobbeltseng, og dermed bliver der god plads til 2 personer. Med denne 2 personers sovesofa får du den bedste kvalitet til en skarp pris. Derudover får du følgende fordele:

– Sovesofaen er danskproduceret

– Klassisk og stilrent design som matcher de fleste hjem

– Sovesofaen foldes nemt ud

– Opbevaringsrum under madrassen

– Exceptionel komfort pga. pocket-fjedrene

Gode overvejelser når du skal have en ny sovesofa:

Overvej først og fremmest hvad du er ude efter? Vil du købe en sovesofa, som er så billig som muligt eller skal den være i høj kvalitet?

Du kan købe en meget billig sovesofa i eksempelvis BIVA, Jysk eller IKEA, men det betyder samtidig at du skal være opmærksom på, at du får kvalitet der er derefter. I denne artikel er alle sovesofaer danskproduceret og har høj kvalitet. Disse sovesofaer indeholder ikke skum, men i stedet pocket-fjedre, som gør den helt store forskel når det gælder komfortabel søvn.

Fjedre har betydning for din søvn:Sovesofa med opbevaring

Som tidligere nævnt, har indholdet i sovesofaen betydning for din søvn. Den er utrolig vigtig for hvor komfortabel den er at sove og sidde i. Størstedelen af de sovesofaer du finder i Danmark er produceret i Asien og indeholder skum. Vi mener det er ærgerligt at købe sådan en sovesofa, fordi man kan få en sovesofa, der er i meget højere kvalitet til næsten den samme pris.

Vores anbefaling er klart, at du ikke nøjes med en sovesofa der kun indeholder skum, da du aldrig kommer til at sove behageligt i den. I stedet skal du vælge en sovesofa udstyret med pocket-fjedre, da mange af de dyre senge i prislejet 10.000-20.000 kr. har samme type fjedre. Disse fjedre giver bedre komfort når du sidder eller sover i sengen.

Det er derfor et godt råd, at investere lidt mere i en sovesofa, og købe dig en udstyret med pocket-fjedre. Det vil være alle pengene værd. Disse pocket-fjedre aflaster kroppens trykpunkter, da den former sig efter den. Det giver dig en bedre søvn, og på den måde vil du føle dig mere udhvilet, når du vågner efter lang nats søvn.

Hvor produceres sovesofaen?:

Du har sikkert før hørt sætningen: ”Du får hvad du betaler for”. Det er meget relevant i denne sammenhæng, når det handler om køb af en sovesofa. Der findes mange møbler, som er masseproduceret i Asien og Østeuropa, hvilket også afspejler kvaliteten.

Når du anskaffer dig en sovesofa, som den nævnte fra danske Innovation Living, er en af de store fordele at de er produceret og håndsyet i Danmark. Dette ses tydeligt på kvaliteten. Sammenlignet med en af de billige sovesofaer, betaler du ca. 20-30% mere for sådan en danskproduceret sovesofa, men til gengæld får du en sovesofa i meget bedre kvalitet og den holder i mange flere år frem.

Gode sovesofaerIndretning med sovesofa

En sovesofa kan anvendes på mange måder, kun fantasien sætter grænserne. Sengen kan både indrettes som et almindeligt møbel i en stue eller på et gæsteværelse. Du kan her læse en artikel fra Politiken, hvor de beskriver hvordan du kan indrette dig, hvis ikke du har så meget plads at gøre med.

Husk på, at der er meget stor forskel i kvaliteten af sovesofaer og med den helt rigtige kvalitet, er det helt klart muligt at anskaffe sig en sovesofa som kan anvendes som almindelig sofa og som en behagelig seng.