COOKIE OG PRIVATLIVSPOLITIK

Her findes de bedste sovesofaer

1. Ejeroplysninger
2. Cookies, hvad er det egentlig?
3. Slet eller blokere cookies således
4. Cookies, derfor bruger vi dem
5. Trafikstatistik med Google Analytics
6. Anvendelse af annoncenetværk
7. Brugen af personoplysninger

1. Ejeroplysninger

Bedste-sovesofa.dk
8000, Aarhus C
Email: info@bedste-sovesofa.dk

2. Cookies, hvad er det egentlig?

Cookies er en lille tekst-fil, som bliver gemt på den enhed du benytter dig af når du besøger bedste-sovesofa.dk. Denne lille tekst-fil er ganske harmløs og indeholder ikke nogen former for virus. Bedste-sovesofa.dk benytter sig udelukkende af cookies med henblik på at øge den gode oplevelse på hjemmesiden.

3. Slet eller blokere cookies således

Du har altid mulighed for at slette og/eller blokere for cookies, når du besøger bedste-sovesofa.dk. Det kan nemt og hurtigt gøres ved at følge denne guide: http://minecookies.org/cookiehandtering.

4. Cookies, derfor bruger vi dem

Bedste-sovesofa.dk benytter sig udelukkende af cookies for at forbedre oplevelsen på hjemmesiden. Det gør vores hjemmeside hurtigere og vi forsøger hele tiden at optimere udfra de cookies ve bruger. Cookies indeholder ikke virus, eller skader på nogen måden den enhed du bruger, når du besøger bedste-sovesofa.dk. Det er ganske enkle indstillinger som bliver gemt og gør din oplevelse god. Desuden hjælper cookies os til at måle trafikken på siden, samt hvordan de besøgende bruger vores hjemmeside. På den måde kan vi også hele tiden optimere og tilpasse siden til lige præcis dét den besøgende søger.

5. Trafikstatistik med Google Analytics

Bedste-sovesofa.dk bruger de mest standarde cookies fra Google Analytics. Som tidligere nævnt, så gør vi dette udelukkende for at forbedre din oplevelse på hjemmesiden.

6. Anvendelse af annoncenetværk

Der benyttes ét annoncenetværk på Bedste-sovesofa.dk:

– Partner-Ads

7. Brugen af personoplysninger

På bedste-sovesofa.dk vil der aldrig nogensinde blive videregivet personlige oplysninger til en tredjepart. Dette vil udelukkende forekomme hvis man giver skriftligt samtykke hertil. Bedste-sovesofa.dk blive til enhver tid gør det meget klart, hvis sådan en situation skulle opstå. I forbindelse med forskellige analyser, optimering af hjemmesiden eller noget helt tredje, kunne være eksempler herpå. Det ville kun være med henblik på at optimere din oplevelse på bedste-sovesofa.dk.

Kontakt vedr. brug af personoplysninger:

Det kan sagtens lade sig gøre at få adgang til de personoplysninger, som bliver registreret på bedste-sovesofa.dk. Det eneste du skal gøre er at sende en mail til info@bedste-sovesofa.dk. Der også laves indsigelser mod registrering af personoplysninger jævnfør persondataloven.